Certificate Calificate

Certificatele Trans Sped sunt recunoscute internațional. Suntem primul prestator roman de servicii electronice de incredere care sunt conforme cu cerintele Regulamentului European 910/2014 (eIDAS).

Certificatele Trans Sped sunt disponibile cu chei criptografice păstrate în Cloud sau Token.

Echipa Trans Sped efectueaza emiterea certificatul dumneavoastra in maxim 24 ore de la receptionarea confirmarii de plata.

Vreau un certificat nou Vreau sa reinnoiesc un certificat

Video Identificare

Trans Sped este alaturi de tine si iti pune la dispozitie posibilitatea de a achizitiona o semnatura electronica fara a te mai deplasa de acasa.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la unul din numerele de aici.

Asigura-te ca ai actul de identitate in original la tine.

Echipa Trans Sped este alaturi de tine si te va indruma pas cu pas in vederea efectuarii Identificarii la Distanta si a emitereii semnaturii electronice de care ai nevoie!

Certificate digitale calificate

  • Emitere în maxim 24h
  • Semnatura electronica extinsa
  • Suport tehnic
  • Chei criptografice stocate pe HSM în cloud sau dispozitiv criptografic (token)
  • EasySign™ Light – aplicatie pentru semnarea documentelor

Certificatele digitale calificate cu chei criptografice pastrate in Cloud sunt o noutate pe piata din Romania ca urmare a intrarii in vigoare a Regulamentului European 910/2014 (eIDAS) privind identificarea electronica si serviciile de incredere pentru tranzactii electronice pe piata interna. Avem peste 10 ani de experienta in furnizarea certificatelor digitale calificate in Cloud, furnizand astfel de certificata pe piata din US din 2008.

Datorita cheilor criptografice stocate in Cloud nu mai este necesara utilizarea unui dispozitiv criptografic pentru stocarea certificatului si nici instalarea de drivere speciale. Procesul de semnare se activeaza printr-o combinatie de user si parola stiute doar de utilizator, la care se adauga un cod unic (One Time Password) primit prin sms/email/app pentru fiecare semnatura generata.

Certificatele digitale calificate cu chei criptografice pastrate in Cloud reprezinta o soluție puternică bazată pe cloud care oferă integritatea datelor, non-repudiere și identificarea sigură a semnatarului. Procesul de semnare sau accesare a certificatului se poate face de oriunde si de pe orice tip de dispozitiv: smartphone, tableta, laptop/computer.

StandardPlus
eIDAS Qualified
SAFE-BioPharma cross-certified
FDA 21 CFR Part 11 compliant
DEA compliant
EMA compliant
FDA ESG compliant
SuportDoar prin ticket la Help DeskTicket Help Desk, Telefon și Email
Preț* pe 1 an€ 22,50€ 32,50
Preț* pe 2 ani€ 40,00€ 50,00
Preț* pe 3 ani€ 60,00€ 70,00

*prețul nu include TVA

Certificatele digitale calificate cu chei criptografice pastrate pe dispozitiv token oferă integritatea datelor, non-repudiere și identificarea sigură a semnatarului. Procesul de semnare se activeaza prin conectarea dispozitivului criptografic securizat la computer sau laptop si prin introducerea codului PIN.

eIDAS Qualified
SuportTicket Help Desk, Telefon și Email
Preț* pe 1 an€ 30,00
Preț* pe 2 ani€ 55,00
Preț* pe 3 ani€ 75,00

*prețul nu include TVA